امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
محبوب غذاهای کشور سنگاپور

غذاهای محبوب کشور سنگاپور
#1
غذا در سنگاپور به عنوان هویت ملی و یک موضوع فرهنگی متحد مورد توجه واقع شده و در ادبیات سنگاپوری ها خوردن یک سرگرمی ملی و غذا یک وسواس ملی است . همچنین غذا یک موضوع مکرر در گفتگوهای سنگاپوری ها می باشد . در این کشور رژیم غذایی مذهبی وجود دارد به طوری که مسلمانان گوشت خوک و هندوها گوشت گاو نمی خورند و گروه قابل توجهی نیز گیاه خوار می باشند .

[عکس: singaporefood2nextrip-qpr.jpg]

مهمترین غذاهای محلی سنگاپور
  • کاری کله ماهی : مجموعه ای از سبزیجات و سر ماهی که در کاری پخته شده و با نان و یا برنج سرو می گردد .
  • لاکسا : ترکیبی از رشته برش داده شده در سوپ کاری نارگیل تند به همراه میگو ، کیک ماهی ، تخم‌مرغ و گوشت مرغ .
  • خرچنگ فلفلی : تهیه شده از خرچنگ به همراه سس گوجه تند .
  • ماهی پهن کباب شده : گوشت ماهی پیچیده شده در برگ درخت موز که ماهی در سس سامبال ریخته شده است .
  • ساتای : این غذا با گوشت مرغ ، گاو و گوسفند پخته می شود و کیک برنج ، سس بادام زمینی ، خیار و فلفل قرمز از دیگر مواد تشکیل دهنده آن می باشند .
  • مرغ و برنج هانیان : این غذا از جنوب چین آمده و مرغ بخارپز و برنج پخته شده اجزا تشکیل دهنده آن می باشند .
  • چار کوای تئو : این غذا ترکیبی از نودل‌ با سس سویا ، جوانه لوبیا ، کیک ماهی ، صدف‌ و سس چینی سرخ شده است .
  • Hokkien Prawn Mee : در طبخ این غذا نودل ، مرغ ، ماهی مرکب و کیک ماهی سرخ شده ، سس سویا ، سرکه و فلفل قرمز با هم ترکیب می شوند .
 
باکوته ، سفره ماهی سمبل ، خرچنگ گل آلود ، چلو مرغ ، دورین ، لاکسا کاری ، تائو هوا ، کاری ماهی سرخو از جمله غذاهای خیابانی سنگاپور به شمار می آیند که خوردن آن ها به گردشگران تور سنگاپور توصیه می گردد .
 
منبع : لذت سفر



پاسخ
سپاس شده توسط:




پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان